PDU

APC PDU's voor betrouwbare stroomvoorziening

Als je op zoek bent naar betrouwbare en veilige stroomvoorziening voor jouw apparatuur, dan is een APC PDU een goede optie. APC, onderdeel van Schneider Electric, is een gerenommeerd merk op het gebied van stroombeheer en noodstroomvoorziening. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende APC PDU's in ons assortiment, waaronder Basic PDU's, Metered PDU's en Switched PDU's. Daarnaast voldoen onze PDU's aan verschillende EMC-normeringen, zodat ze geschikt zijn voor gebruik in diverse omgevingen.

We can't find products matching the selection.

Basic PDU's voor eenvoudige stroomverdeling

Een Basic PDU is een eenvoudige en betaalbare manier om stroom te verdelen in jouw serverrack. Deze PDU's hebben geen ingebouwde meet- of schakelfuncties en zijn daarom geschikt voor eenvoudige toepassingen waarbij alleen stroomverdeling nodig is. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende Basic PDU's van APC, geschikt voor 16A en 32A, en met verschillende spanningen zoals 240V en 480V.

Metered PDU's voor nauwkeurige stroommeting

Als je meer inzicht wilt hebben in het stroomverbruik van jouw apparatuur, dan is een Metered PDU een goede optie. Deze PDU's meten nauwkeurig het stroomverbruik en geven deze informatie door aan een monitoringssysteem. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende Metered PDU's van APC, geschikt voor 16A en 32A, en met verschillende spanningen zoals 240V en 480V.

Switched PDU's voor slim stroombeheer

Een Switched PDU biedt de mogelijkheid om het stroomverbruik van jouw apparatuur op afstand te beheren. Deze PDU's hebben ingebouwde schakelfuncties waarmee je de stroomtoevoer naar specifieke apparatuur kunt uitschakelen of inschakelen. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende Switched PDU's van APC, geschikt voor 16A en 32A, en met verschillende spanningen zoals 240V en 480V.

ATS voor redundante stroomvoorziening

Een Automatic Transfer Switch (ATS) is een apparaat dat automatisch overschakelt naar een alternatieve stroombron als de primaire stroombron uitvalt. Dit zorgt voor een betrouwbare en redundante stroomvoorziening van jouw apparatuur. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende ATS'en van APC in ons assortiment.

IEC 60320 C13 en C19 aansluitingen voor veilige stroomtoevoer

Veiligheid staat voorop bij stroombeheer en daarom hebben de APC PDU's verschillende aansluitmogelijkheden die voldoen aan internationale veiligheidsnormen. Zo hebben de PDU's aansluitingen volgens de IEC 60320 C13 en C19 normen. Deze aansluitingen zijn ontworpen voor veilige stroomtoevoer naar apparatuur met verschillende vermogens. De IEC 60320 C13 en C19 zijn veelgebruikte standaarden voor stopcontacten op PDU's. De C13-standaard ondersteunt maximaal 10A en 250V, terwijl de C19-standaard maximaal 16A en 250V ondersteunt. Schneider Electric biedt verschillende PDU's die gebruik maken van deze standaarden, waaronder de APC AP8853 en de AP8858.

EMC normering

Schneider Electric PDU's voldoen aan verschillende EMC-normeringen, waaronder EN 55022 class A, EN 55024, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3, FCC part 15 class A en ICES-003. Hierdoor zijn deze PDU's geschikt voor gebruik in een omgeving waarbij elektromagnetische interferentie beperkt moet worden.

---